E-mail: info@syntaxis.gr   Τηλ: 210 992 0310

Κλεάνθους 8 Ηλιούπολη 16346, Αθήνα

Αναπτυξη

"μπορεί να συμβεί και στα πιο απίθανα μέρη"

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

"αποτελεσματική αντιμετώπιση σε ένα δύσκολο περιβάλλον"

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

"με την σωστή καθοδήγηση σχεδιάζεις για το αύριο"

previous arrow
next arrow
Slider

Αναπτυξη

μπορεί να συμβεί και στα πιο απίθανα μέρη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

αποτελεσματική αντιμετώπιση
σε ένα δύσκολο περιβάλλον

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

με την σωστή καθοδήγηση σχεδιάζεις για το αύριο

previous arrow
next arrow
Slider

Σημαντικές Ενημερώσεις


Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των οικονομικών καθώς επίσης και η συνεχόμενη προσφορά  των υπηρεσιών μας αποτελούν τη δέσμευση μας για την συνεχή πρόοδο της εταιρείας. Έχοντας εις γνώση μας την ισχύουσα  φορολογική νομοθεσία καθώς και σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μπορούμε να σας προσφέρουμε τις λύσεις που αναζητάτε για τα οικονομικά σας θέματα.

Πολυετής Εμπειρία στον Χώρο της Λογιστικής

Ενδελεχής έλεγχος των οικονομικών  σας


Υπηρεσίες

Λογιστικές

Η σωστή τήρηση των βιβλίων της επιχείρησης σας καθώς και η άμεση επαφή που έχουμε με το δημόσιο για την ολοκλήρωση γραφειοκρατικών υποθέσεων είναι δυο απο τις βασικές αρμοδιότητες της επιχείρησης μας. Λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Φοροτεχνικές

Η ισχύουσα νομοθεσία όπως και το οργανόγραμμα του φορολογικού σχεδιασμού μας βοηθούν στην σωστή λήψη αποφάσεων. Ο οικονομικός στόχος της δικής σας επιχείρησης είναι και δικός μας και έτσι είναι αυτός ο μεγάλος παράγοντας που μας αποτρέπει να υπάρξουν φορολογικοί κίνδυνοι.

Συμβουλευτικές

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες αξιόπιστα, άμεσα και υπεύθυνα. Eπιδιώκουμε και εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, υπηρεσίες με στόχο την λήψη ορθών και έγκαιρων αποφάσεων. Επομένως, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ουσιαστικές λύσεις και εξειδικευμένες συμβουλές.

Φορολογικοί Έλεγχοι

Η εταιρεία μας παρέχει φορολογικές υπηρεσίες σε ιδιώτες καθώς και σε επιχειρήσεις. Εμείς και οι συνεργάτες μας με την απαραίτητη γνώση που κατέχουμε μπορούμε να σας βοηθήσουμε για τον φορολογικό έλεγχο της οικονομικής σας κατάστασης.

Syntaxis_Business_Ypiresies

Είμαστε δίπλα σας για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε, παρέχοντας σας υπηρεσίες που αρμόζουν στο κάθε πρόβλημα. Το προσωπικό μας, με τις γνώσεις που διαθέτει είναι ικανό να υποστηρίξει εχέγγυα τις καθημερινές συναλλαγές της επιχείρησης σας. Είτε είστε ιδιώτης ή επιθυμείτε να ελέγχουμε την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης σας, η εταιρεία SynTaxis βρίσκεται στο πλευρό σας.

Άλλες Υπηρεσίες

Πέρα από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τις λογιστικές, τις φοροτεχνικές καθώς και τους φορολογικούς ελέγχους υποστηρίζουμε και άλλες υπηρεσίες όπου σχετίζονται με την επιχείρηση σας ή την βελτίωση των δεξιοτήτων σας.

Επενδυτικά και Αναπτυξιακά Προγράμματα

Μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα επενδυτικά και αναπτυξιακά προγράμματα που υποστηρίζει η εταιρεία μας, στο τηλέφωνο +30 210 992 0310.

Οργάνωση Σεμιναρίων Προσωπικού

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες σχετικά με την οργάνωση σεμιναρίων προσωπικού. Η ομάδα μας, εκπαιδευμένη προσφέρει υποστήριξη σε ιδιώτες και μη για την διενέργεια σεμιναρίων με στόχο την επιτυχία της επιχείρησης σας.  

Business plan

Η εταιρεία μας μπορεί να αποτελέσει αρωγός στο δικό σας επιχειρηματικό σχέδιο. Ακολουθώντας τα προκαθορισμένα βήματα θα οδηγήσετε την εταιρεία σας στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας.

Εξειδικευμένες Λύσεις

Εμπειρία πολλών χρόνων στην εξειδίκευση της λογιστικής

Κυρίαρχος σκοπός για την εταιρεία μας είναι η επιτυχία των στόχων καθώς και η άμεση διεκπεραίωση των δικών σας  εργασιών. Η Syntaxis ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες και σε άλλους τομείς είτε μέσω των στελεχών της είτε μέσω ενός δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών της.
Επιπλέον, επιδιώκουμε και εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, υπηρεσίες με στόχο την λήψη ορθών και έγκαιρων αποφάσεων. Επομένως, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ουσιαστικές λύσεις και εξειδικευμένες συμβουλές.Η ομάδα της SynTaxis, με την πολύχρονη εμπειρία προσφέρει εχέγγυα λύσεις σε υπηρεσίες λογιστικού χαρακτήρα.

Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα με λιγότερα

Syntaxis_Mixanoorganosi_Epixeiriseon

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Μέσα απο τις συνεργασίες μας εντάξαμε και σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης που αποτέλεσαν ουσιαστικές λύσεις στην λειτουργικότητα των πελατών μας. Με την χρήση τέτοιων συστημάτων, πετύχαμε αύξηση της παραγωγικότητας των πελατών και μείωση του κόστους λειτουργίας, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ενημέρωση της διεύθυνσης σε θέματα που την βοήθησαν να λάβει στρατηγικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα της επιχείρησης. Αυτή την εμπειρία μπορούμε να την μεταφέρουμε στους πελάτες μας και να αποκομήσουν τους καρπούς της μακροχρόνιας τριβής μας στην μηχανογράφηση επιχειρήσεων.

Οργανογράμματα επιχειρήσεων

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα τα οποία έχουν υπόβαθρο πανεπιστημιακού χαρακτήρα. Η οργάνωση καθώς και η διευθέτηση των εργασιών που έχουμε στην διάθεση μας αποτελούν έναν από τους πρωταρχικούς μας στόχους . Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο πελατολόγιο μας, καθώς θεωρούμε πως οι σωστές βάσεις  για την πρόοδο της εταιρείας μας είναι η εμπιστοσύνη και η άμεση επίλυση των εργασιών. Η αποστολή της SynTaxis είναι να παρέχει σε εσάς την δυνατότητα ορθής λήψης αποφάσεων.

Syntaxis_Organoogramma Epixeiriseon

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές για
και ένας αντιπρόσωπος  μας  θα  επικοινωνήσει  μαζί  σας