E-mail: info@syntaxis.gr   Τηλ: 210 992 0310

Κλεάνθους 8 Ηλιούπολη 16346, Αθήνα

Λογιστικές Υπηρεσίες

Κατά την πολυετή μας πορεία, έχουμε κερδίσει- και συνεχίζουμε καθημερινά να κερδίζουμε- άξια την εμπιστοσύνη σας, στοχεύοντας πάντα στην αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η Syntaxis παρέχει μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών της, σαφείς λύσεις στα θέματα που προκύπτουν και προχωράμε την εξυπηρέτησή σας ένα βήμα παρακάτω παρέχοντάς σας καθημερινή ενημέρωση για τα λογιστικά σας ζητήματα σε διαχειριστικό και λειτουργικό επίπεδο.
Μέσα απο έναν σωστά δομημένο τρόπο εταιρικής λειτουργίας, επιβεβαιώνεται η δέσμευση της εταιρείας μας για τον ελεγχόμενο και διαρκή τρόπο ικανοποίησης των πελατών μας. Στόχος μας η ολοκληρωμένη κάλυψη σε θέματα λογιστικών υπηρεσιών, ακολουθώντας τις διαρκείς εξελίξεις και ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της σύγχρονης νομοθεσίας.

Η Ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα χρειάζεται αξιόπιστους και εξειδικευμένους επαγγελματίες με διαρκή πληροφόρηση σε νέες τεχνικές και υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών που μεταφράζονται σε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.


Καθημερινά γίνεται κατανοητό πως οι επιχειρήσεις κρίνονται και η εποχή του εύκολου κέρδους έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η σωστή οργάνωση μιας επιχείρησης αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για την κερδοφορία της και όλα κρίνονται από την ικανότητα λήψης ορθών αποφάσεων. Ο επιχειρηματίας θα καθορίσει την οντότητα της εταιρείας του μέσω των σωστών επενδύσεων σε νέο εξοπλισμό, ή την πρόσληψη ικανού προσωπικού, τη μείωση κόστους παρεχόμενων υπηρεσιών, την αύξηση παραγωγής, κ.ο.κ. Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και για έναν επιπλέον λόγο: τη συχνότητα των νομικών αλλαγών στη χώρα μας, ο Οικονομικός Σύμβουλος είναι πλέον απαραίτητος. Το σύγχρονο και διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον δημιουργεί ανάγκη για ταχύτητα αποφάσεων. Η ταχύτητα αυτή προϋποθέτει την σωστή πληροφόρηση από το λογιστήριο της επιχείρησης.

Η αποτελεσματική λειτουργία λοιπόν του λογιστηρίου αποτελεί τον κύριο μοχλό ανάπτυξης της επιχείρησης.


Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα από το 2001, κάθε είδους λογιστικές υπηρεσίες.
Το λογιστικό μας γραφείο
απευθύνεται σε κάθε εταιρεία ή ιδιώτη,ανεξαρτήτου μεγέθους και κλάδου. 
Στοχεύουμε πάντα στην αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας,
φροντίζοντας να κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη σας.


/ypiresies/logistikes

Στην Syntaxis σας παρέχουμε καθημερινή ενασχόληση με διάφορα θέματα και επιτελώντας σημαντικό έργο σε ποικίλα αντικείμενα, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη απόδοση σε όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας.

H Syntaxis αποτελεί μια σύγχρονη λογιστική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2001 από τον Γεώργιο Στασινό και τον Ευάγγελο Σπηλιόπουλο, λογιστές - φοροτεχνικοί με άδεια Α’ τάξης.

Η Syntaxis στελεχώνεται από αξιόπιστους, εξειδικευμένους ανά κλάδο εσωτερικούς συνεργάτες, προσηλωμένους στην διασφάλιση των συμφερόντων σας.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, φροντίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμοσμένες στην οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε:

Ελεγκτική και Λογιστική
Συμβουλευτικές υπηρεσίες λογιστικής
Οργάνωση επιχειρησιακών υποχρεώσεων

Η φιλοσοφία μας στοχεύει στην υλοποίηση λύσεων που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας. Ευελπιστούμε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον κάθε επιχειρηματία, ώστε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες επιταγές των καιρών μας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί – καθώς η πολυετής εμπειρία και η συνεχής ενημέρωση της Syntaxis Α.Ε. σχετικά με το διαρκώς μεταβαλλόμενο λογιστικό περιβάλλον, μας επιτρέπει να σας εξυπηρετούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
Ζητήστε τη διαμεσολάβηση μας για οποιοδήποτε λογιστικό ή φορολογικό θέμα σας απασχολεί. Μπορούμε να αναλάβουμε την επίλυση φορολογικών διαφορών μεταξύ εταίρων, εργοδότη & εργαζόμενου, ή με το δημόσιο, καθώς και να σας κατευθύνουμε στην καλύτερη δυνατή λύση για εργατικά θέματα, βάσης της ισχύουσας νομοθεσίας.
Αντιμετωπίζουμε όλους τους πελάτες μας υπεύθυνα, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και εχεμύθεια, αρχές που αποτελούν τα θεμέλια της κάθε συνεργασίας μας.


Οραματιζόμαστε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε
το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό.


/ypiresies/logistikes
Αντιμετωπίζουμε όλους τους πελάτες μας υπεύθυνα, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.
Ειλικρίνεια - Σοβαρότητα και Εχεμύθεια, αποτελούν αρχές για τα θεμέλια κάθε συνεργασίας μας.
Λαμβάνετε άμεσες απαντήσεις για κάθε θέμα που σας απασχολεί, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις.
Επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, με ευελιξία και προσαρμοστικότητα για να παραδώσουμε την υπηρεσία που χρειάζεται χωρίς επιπλέον κόστη.
Έχουμε πλήρη κατανόηση των δυσκολιών της Ελληνικής αγοράς και γι’ αυτό οι τιμές μας είναι λογικές και άκρως ανταγωνιστικές.
Το ανθρώπινο δυναμικό μας, είναι το άλφα και το ωμέγα προκειμένου να σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες. Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα υπεύθυνα, με υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση στον τομέα τους..
Δεν μένουμε στάσιμοι:

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, και για τον σκοπό αυτό παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στον κλάδο μας, προκειμένου να συμβαδίζουμε με τα τελευταία δεδομένα.

Μέλημα μας η μελλοντική βιωσιμότητα της επιχείρησής σας και όχι η βραχυπρόθεσμη επίλυση ενός προβλήματος.

Η προσωπική μας επικοινωνία είναι απαραίτητη ώστε να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης
και να έχετε την πλήρη υποστήριξή μας σε όλα τα στάδια υλοποίησης.