Τηλ: 210 992 0310

 E-mail: info@syntaxis.gr

Κλεάνθους 8 Ηλιούπολη 16346, Αθήνα

Φορολογικές

Το φορολογικό τμήμα της Syntaxis, παρέχει στους πελάτες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες πανεπιστημιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, με εμπειρία και προϋπηρεσία στην Λογιστική και τον Οικονομικό έλεγχο. Έχουμε επενδύσει στην δημιουργία ενός άρτια καταρτισμένου τμήματος Φορολογικών Υπηρεσιών, το οποίο εξετάζει την κάθε υπόθεση ξεχωριστά, έχοντας ως στόχο το μέγιστο φορολογικό όφελος και τη μείωση των επιβαρύνσεων.
Φορολογικές Υπηρεσίες

Θέτουμε στη διάθεση των πελατών μας την πολυετή εμπειρία μας και τις γνώσεις μας, προκειμένου να αναπτύξουμε έναν σωστά δομημένο φορολογικό σχεδιασμό, με σκοπό την εξοικονόμηση πόρων και την αναπτυξιακή δράση. Έτσι, η Syntaxis ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες συνθήκες, επιδιώκει και εξασφαλίζει στους πελάτες της, Φορολογικές Υπηρεσίες με στόχο την λήψη ορθών και έγκαιρων αποφάσεων.

ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ:
• Συστάσεις, Μετατροπές, Συγχωνεύσεις, Απορροφήσεις, Εκκαθαρίσεις επιχειρήσεων
• Φοροτεχνική και Φορολογική υποστήριξη επιχειρήσεων
• Οργάνωση και σχεδιασμός αντιμετώπισης φορολογικών ελέγχων
• Σύνταξη φορολογικών δηλώσεωνΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο προσεκτικός φορολογικός σχεδιασμός μας βασίζεται στην ανάλυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του πελάτη και στην κατανόηση των επιδιώξεών του. Στην Syntaxis συνεργαζόμαστε για να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και να κατανοήσετε τα πολύπλοκα φορολογικά πλαίσια της σύγχρονης Ελληνικής πραγματικότητας. Παρέχουμε συμβουλευτικές φορολογικές υπηρεσίες ώστε, οι εταιρείες, να είναι σε θέση να αντιληφθούν το μέγεθος των πρόσθετων φόρων που ενδεχομένως θα κληθούν να πληρώσουν.

Αυτή η μορφή συνεργασίας υπηρετεί τα συμφέροντα των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ικανοποιώντας τις προσδοκίες σας και ενσωματώνοντας τις φορολογικές αλλαγές με επωφελή τρόπο για εσάς και την επιχείρησή σας. Διαπιστώνουμε καθημερινά πως η πολυπλοκότητα των ρυθμιστικών αρχών αυξάνεται ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται και η πίεση για πιστή συμμόρφωση – που είναι πιο σημαντική από ποτέ. Τα έσοδα από φόρους αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα κάθε χώρας και το ενδιαφέρον στις αρχές, στις κυβερνήσεις και στα μέσα ενημέρωσης για Φορολογικά θέματα, αγγίζει πλέον πολύ υψηλά επίπεδα.
Τελικά, η φορολογική επιβάρυνση αποτελεί βασικό παράγοντα για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων. Πριν από κάθε επιχειρηματική ενέργεια, πρέπει να υπολογίζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, οι φορολογικές επιπτώσεις στην επιχείρηση. Για όλους τους παραπάνω λόγους, κατά τη διαμόρφωση της επιχειρηματικής σας στρατηγικής, είναι αναγκαίος ο συνολικός φορολογικός σχεδιασμός.


ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ:
Η Syntaxis κατέχει ηγετική θέση στην παροχή Φορολογικών Υπηρεσιών. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις προκλήσεις των επιχειρηματιών και στις περίπλοκες διαδικασίες που απαιτούν οι παρούσες συνθήκες στην Ελλάδα. Βρισκόμαστε πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς οι φορολογικές τάσεις βρίσκονται υπό διαρκή μεταβολή. Εταιρείες μεγάλες και μικρές, υφίστανται την επίδραση των φορολογικών θεμάτων και οι αποφάσεις τους βαρύνουν πλέον το μέλλον τους, με εντελώς νέους τρόπους. Το έμπειρο Φορολογικό μας Τμήμα, αντιλαμβάνεται πλήρως την άμεση επίδραση που έχουν αυτές οι αλλαγές στις επιλογές σας για το μέλλον.

Τα στελέχη της Syntaxis λαμβάνουν υπόψη τις παραμέτρους κάθε κλάδου αλλά και του Ελληνικού οικονομικού περιβάλλοντος, βασιζόμενα στην πολυετή εμπειρία τους. Έτσι είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ουσιαστικές λύσεις και εξειδικευμένες φορολογικές συμβουλές. Αξιολογούμε καθημερινά τις αλλαγές που προκύπτουν από την Φορολογική Νομοθεσία, ώστε να υποστηρίζουμε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, διασφαλίζοντας την φορολογική σας συμμόρφωση και τη μείωση των επιβαρύνσεων.